Modeller från Ford på bara en bok

Om du har en Ford anhängare, en Ford fanatiker, eller helt enkelt en person som bara avgudar fordon, då du säkert kommer att älska denna nya bok som skapades och skriven av Randall Olson.

Denna bok har titeln “Ford i miniatyr”, och det har just publicerats och precis släppt denna månad i Förenta Kindom. Priser på endast £ 19,99, skulle många bilälskare och fans älskar säkert denna. När allt har denna litterära arbete skapats med massor av bilder och har skrivits ut för att vara en färgstark hitta.

Genom att helt enkelt bläddra igenom boken, skulle du hitta bilder på olika bilar och fordon som skapats av Ford Motor Company för den amerikanska marknaden. Listan av fordon omfattar inte bara fordon och bilar under Fords varumärke men även fordon som marknadsförs och säljs under varumärken som Edsel, Lincoln och Mercury. Det finns också bilder och beskrivningar av lastbilar erbjuds på 1920-talet fram till 1970-talet som kan numera betraktas som klassiker. Naturligtvis skulle det ge dig en chans att gå igenom och se hur du kan återställa eller gör din nuvarande bil ser ut som en klassisk Ford fordon genom att bara använda Ford Galaxie 500 delar och andra aktuella delar som finns på marknaden.

Naturligtvis, de bilder och fotografier på Ford bilar och fordon är inte de vanliga och riktiga modeller. Ford bilar och fordon skulle vara miniatyrmodeller som kopierats från de riktiga. Experter inom bil världen hävdar att denna “Ford i miniatyr” bok av Randall Olson är den allra första i sitt slag – en bok som bor och bara diskuterar Ford-modeller som byggdes för hand.

Att köpa denna Ford bok skulle ge dig ungefär fyra hundra sidor fyllda med färg och med bilder av de klassiska och extremt tidlösa Ford-bilar. Boken innehåller även funktioner och specifikationer av den verkliga produktionen fordon. Det skulle helt enkelt vara som att ha din egen bil samling, men den här gången, skulle din samling vara så händig och kan användas som ett soffbord bok.