öka Mustang makt

Med den senaste tidens uppror och uppståndelse allas muskelbilar verkar det ju mer makt som kan sättas in i ett fordon har stigit igen. Inte längre är vi i en tid som gas körsträcka är prioritet nummer ett, vi vill ha allt mer makt. Gas priserna har sjunkit under förra året, men de kommer snart att gå tillbaka upp. Så hur kan man få mer kraft nu och att förbereda för framtida gaspriserna. När det gäller Ford Mustang går det finns många olika alternativ och varianter som ger både kraft och bättre verkningsgrad. Självklart kan vi inte gå över dem alla i en liten artikel, men vi kommer att röra upp den enklaste att installera utan hjälp av en professionell.

Det första alternativet för att öka kraften i en Mustang är prestandahöjande chip och tuners. Det finns ett mycket stort antal olika marker och tuners som finns på marknaden. Var och en av de olika alternativen kommer med olika detaljerna för att tillgodose allas behov. Installera dessa prestandahöjande chip och tuners tar bara cirka tio minuter och det är väldigt lätt att läsa och följa med de flesta applikationer. Prestanda chips och tuners plug in under instrumentbrädan i OBD-II-port och ta programmeringen av av Mustang och ersätta den med en egen melodi. Den ursprungliga inställning sparas på chip eller tunern så att den kan ändras när som helst. Genom att ändra inställningen av motorn kommer att arbeta mer effektivt och få extra kraft. Vinster på upp till 20 till 25 hästkrafter är inte ovanligt på en Mustang. Och eftersom vi förbereder för framtida gas ökar en extra 1 till 3 miles till gallon bör hjälpa lite.

Det andra alternativet är att öka luftflödet till motorn. Hur gör du det? Vi börjar med att titta på entrén eller ytterdörren av motorn, luftintaget. Vi har fått för att få mer luft in i motorn för att uppnå en mer fullständig förbränning. Kall luftintaget system flyttar mer luft i motorn utan att orsaka någon skada. De flesta av de kall luft intag tillgängliga kommer med en begränsad livstidsgaranti och kommer inte upphäver ut fabriksgaranti på Mustang. Mustang ägare kan räkna med att få någonstans från 10 till 20 extra hästkrafter på bakhjulen samtidigt öka luftflödet betydligt. Detta kommer också att öka bränsleekonomin (till den konservativa föraren) eftersom mer av bränslet kommer att bli bränd. Kallt luftintag öka luftflödet skapar bättre körsträcka och en mer effektiv intag förbättrar bränsleekonomin. Installera dessa kommer att ta cirka 30 minuter utan någon speciell typ av verktyg, kanske en skruvmejsel och en skiftnyckel. En annan populär mod till luftintaget systemet är ett spjällhus spacer, som vanligtvis kommer netto annan 5 eller så hästkrafter.

Den tredje och sista ändringen är förmodligen det roligaste av tre, men kommer att ta lite längre tid att installera. Mustang avgassystem är bra för att förbättra hästkrafter, vridmoment och gas körsträcka. Uppgradera till en eftermarknad avgassystem förbättrar den mängd avgaser som reser ut ur motorn vilket kraftigt ökar effekterna av en kall luftintaget och tuner eller prestanda chip. Mustang avgassystem öppna resor utrymme att göra den mer effektiv. Detta av en motorväg i rusningstrafik, om du tar det en motorväg och förvandlas till en två eller tre körfält motorväg trafiken rör sig smidigare. Precis som en motorväg en Mustang Avgassystem öppnar upp saker att göra allt smidigare.