säkerhetskopiera din bil 101

Säkerhetskopiera din bil kan vara ganska enkelt, när du får tekniken ner pat, som allt annat. Det borde vara mycket enklare än att gå framåt. Det är en enorm skillnad i hastighet, än att manövrera fordonet framåt. Tänk. Ju snabbare din hastighet är, desto snabbare måste du bearbeta information. Som sagt. Körning bakåt borde vara mycket enklare än att gå framåt, eftersom du bör gå mycket långsammare. Nu om du kör för fort går bakåt, är det tvärtom. Rätt?

När du säkerhetskopierar en bil, alltid titta i den riktning som du säkerhetskopierar. När manövreringen av fordonet till vänster, titta åt vänster. När du manövrera fordonet till höger, ser bra ut. När du kör rakt tillbaka alltid titta över dig är höger axel. Alltid blick över motsatt axel först, innan du fortsätter att backa upp. Så om du säkerhetskopierar och tittar till höger, bör du vara ögna kvar först, innan du börjar rulla bakåt. Säkerhetskopiera till vänster, blick över höger axel först. Alltid kontrollera igen att du är blind fläck igen, om du tar mer tid, innan du kastar tillbaka.

Det finns några saker som du måste göra först, beroende på storleken på fordonet. Du kan behöva tuta din horn till slitna fotgängare och andra fordon. En viktig sak du måste göra är att titta runt innan du säkerhetskopierar. Den andra viktiga saken du måste göra är att se vart ert stöd hela tiden. Den enda anledningen att titta framåt är att se till att din front rensar fordonet, fara, eller fotgängare bredvid din bil om du tänker på att vända bilen. Märkte du jag använde ordet blick?

Det är ganska lätt. Körning framåt, du ser fram emot, kör baklänges, du ser bakåt tills bilen kommer till ett fullständigt stopp. Allt annat är bara ett ögonkast. När du måste backa upp, bara gå tillbaka tillräckligt långt nödvändigt för att driva framåt, särskilt om du är vyn är begränsad. Att sätta det i enklare termer. Om du är fordonet har tillräckligt med utrymme för att gå framåt. Stoppa och fortsätta framåt. Gissa inte. Flytta tillbaka mer om din inte säker. När du inte är säker på vilken väg din fordonshjulen vänds. Med foten på bromspedalen och växelspaken i enheten eller omvänt, beroende på riktning, släpper upp bromspedalen långsamt och titta och se vilken riktning ditt fordon är på väg, och korrigera detta.

Låt oss ta en snabb lektion om säkerhetskopiering. Får jag föreslå att du hittar en ledig parkeringsplats som en mall eller en skola när det är stängt? Se till att du får ut ur bilen och leta efter barn som leker först. (Försök inte denna manöver utan en erfaren förare som sitter bredvid dig eller barnen leker i området.)

Med foten täcker bromsen, långsamt släppa bromsen tills bilen börjar rulla. Håll din fot ovanför bromsen bara att flytta den till gaspedalen för att få fordonet i rörelse flyttar foten bakåt över bromsen för att hålla bilen från att komma ur kontroll. Det kallas täcker bromsen. Titta i den riktning du vill gå, placera din hand på klockan tolv ställning, praktik vrida bilen från sida till sida att föra den tillbaka till rakt läge och hålla den rakt på ett tag. Stopp efter ungefär längden av en fotbollsplan och göra samma sak framöver. Anledningen till att jag vill att ni ska göra samma övning framöver är att du snart kommer att inse att vrida hjulet går framåt är det samma som att vrida hjulet går bakåt. När du vrider på ratten åt höger eller vänster. Att föra bilen tillbaka till rakt läge kommer att kräva dig att räta hjulet när fordonet är rak igen.

Upprepa manövern går bakåt tills du kommer till den ungefärliga punkt som du startade. Också öva vända bilen på en större grad av en sväng när du får lite mer självsäker. Var säker på att du täcker bromspedalen hela tiden. Sakta säkerhetskopiera till din förmåga bara. Också öva säkerhetskopiera mellan raderna i parkering bås. Gör detta några gånger eller ett par gånger i veckan och du kommer att behärska konsten att säkerhetskopiera säkert.

Dina kunskaper om säkerhetskopiering är lika viktigt som att köra framåt. Kom bara ihåg att göra det på ett säkert sätt är den viktigaste delen av säkerhetskopiering. Med andra ord, titta runt innan du rullar fram och ser där du säkerhetskopierar. Rulla inte tillbaka ser fram emot. Brukar du titta tillbaka när du kör framåt? .

Kan tala om den döda vinkeln. Placera dina händer på 10 och 2 på ratten och titta rakt fram. Du bör kunna se ut ryggen fönster och dina sidospeglar. Dessa speglar är bra för visning trafik som kommer upp bakom dig. Din blinda fläck ligger över axlarna på baksidan av dina passagerare tillbaka windows. Genom att ögna i den riktningen, kommer du att kunna se ett fordon som kommer längs sidan av dig, att du inte kan se med dina speglar. Inklusive trafik eller fotgängare närmar sig från den motsatta sidan av vägbanan, eller parkeringsplatser och korsningar.

När du vill ha en bättre förståelse av den blinda fläcken. Har en vän eller familjemedlem stå direkt längs sidan det bakre hörnet av du bil, och ha dem sida-steg bort från bilen, och titta på du sidan och backspegel tills de inte syns, så titta igenom du är skuldra. Det skulle vara att du är blind fläck.

Körsäkerhet är nästan omöjligt utan förståelse för din blinda fläck. Allt som krävs är en snabb blick, och om du tror att du såg något, blick igen, innan du stänger av bilens hjul, och eller gå i den riktningen.

Vrid inte ratten samtidigt din kontroll. Det motverkar syftet med att kontrollera om det är säkert. Jag gillar att använda ordet blick, speciellt om du ska flytta bilen. När du inte går framåt eller bakåt, ta en ordentlig titt runt innan du kastar. Det är viktigt att titta i den riktning du ska.

För ytterligare information om körteknik, vänligen hitta en erkänd körskola närmast dig.