samåkning med infartsparkeringar partier

Vad är en bilpool?
Bilpooler är ett arrangemang där flera personer reser tillsammans i samma bil för att spara pengar. Bilen delas av föraren och en eller flera passagerare. Anställda använder bilpooler som ett verktyg för att komma till sin arbetsplats. Bilpooler är också kallas samåkning, samåkning och lyft-sharing. Det minskar kostnaderna för att upprepande eller långväga körning genom att dela bilarna, hyreskostnader, eller genom att kompensera de viktigaste bilägare.

Människor som arbetar i näringslivet och IT-sektorn har uttryckt en vilja att crapool: “Vi är alla bidragsgivare till den globala uppvärmningen, och det finns behov av att finna en lösning som samåkning Till exempel om en person spenderar $ 120 per månad genom att köra 15 miles per. dag, då han kan spara upp till $ 80 genom att dela bilen med två ytterligare personer som pendlar på samma rutt. ”

Fördelar med samåkning:
Mindre stress pendling till och från arbetet.
Spara pengar på bensin, vägtullar, parkering och i bilen slitage.
Minskade trafikstockningar.
Minskning av föroreningar och växthusgaser.
Minska beroendet av utländsk olja.
Expanderar nätverket av Carpoolers genom att möta nya människor.
Minskar behovet av parkeringsplats med arbetsgivarna.
Det ger ryttarna tid för andra aktiviteter såsom läsning, sova, arbeta och umgås.
Främjar bättre hälsa.

Användarna av webbplatsen kan föreslå infartsparkeringar partier i deras bostadsområden och skicka meddelanden till andra med liknande pendling tider och rutter.

Steg för att använda webbplatsen
En användare registrerar först hans namn, adress och kontaktuppgifter. Härnäst kommer en användare välja hur långt han är villig att köra till en park och destinationer ride. Denna information är viktig eftersom den kommer att tillåta användare att föreslå infartsparkeringar massor att avgöra hur många potentiella användare finns för webbplatsen.

Då användaren kommer att ställas inför ett val av resmål. När du har angett sitt postnummer, kan användaren presenteras med en pull-down lista med destinationer. Om användaren inte hittar hans allmänna destination, kan han ange en ny destination. Destinationer bör vara så generell som möjligt. Till exempel, om en användare arbetar på ett köpcentrum, i stället för att skriva in namnet på den butik där han arbetar, bör han ange namnet på köpcentret. På samma sätt kan de som arbetar i ett centrum vill inkludera namnet på det området, och en användare som arbetar på ett kontor park kanske vill ange namnet på office park snarare än hans viss arbetsgivare. På detta sätt kommer det största antalet potentiella matchningar hittas. Webbplatsen kommer inte att fungera för användare som input unika destinationer.

Registrerade användare kan föreslå en park och rida mycket i deras bostadsområden (t.ex. en kyrka parkeringsplats – men endast efter tillstånd att använda mycket, förstås) för andra med liknande pendling rutter. Webbplatsen kommer att informera dem om hur många andra användare med liknande pendling rutter och tidtabeller är potentiella användare av parken och rida mycket. Den person som föreslår partiet kan sedan kommunicera med dessa användare att organisera en park och rida mycket. Lycklig samåkning!