snabbaste exotiska bilar

Exotiska bilar är ett populärt ämne bland bilentusiaster. Kanske är det priset? Kanske är det bristen?

Oavsett faktorn, vad vi vet är att dessa bilar går fort. Riktigt snabbt.

Så vad är några av de hetare exotiska bilarna på marknaden just nu?

Ett. Bugatti Veyron

Stoltserar 1001 hästkrafter, är denna maskin ett under av mänsklig ingenjörskonst. Det är kompetent att accelerera från 0-60mph på en jättestor 2,5 sekunder! Topphastigheten går över 250 + mph. Denna begränsade produktion maskin säljs på över $ 1 miljon. Om du har tur nog att få en av dessa, kom bara ihåg att priset kommer att fortsätta gå upp och upp. Definitivt inte billigt, och definitivt värt värde och investera. I själva verket är Bugatti Veyron så fort, måste du använda en nyckel för att “låsa upp” den toppfart. Bilen måste förbereda sig för att gå med sin topphastighet, annars kommer det att flyga utanför banan! Definitivt en av de bästa exotiska bilar hittills.

2. Ferrari Enzo

Förmodligen en av de vackraste exotiska bilar ute. Designad av Pininfarina. Det här barnet är inte billigt heller! Inte undra på att det är inte billigt, det är en Ferrari! Den första Ferrari att komma med sax dörrar också. Ferrari blev så imponerad av Enzo, heter det det efter företagets grundare, Enzo Ferrari. Den ursprungliga MSRP var $ 600.000 USD. Det är inte förvånande att se dessa går för $ 1 miljon till $ 2 miljoner i dessa dagar. Värdet kommer alltid upp sedan dess release i 2003. Liksom Veyron, är detta också en begränsad produktion fordon. Det är kompetent att göra 0-60 i en jättestor 3,1 sekunder!

Tre. Porsche Carrera GT

Förmodligen den snyggaste Porsche hittills. En annan inte så billig exotisk bil – denna bil har en MSRP av $ 450.000. Den drivande och hantering på denna bil är häpnadsväckande. Den 0-60 accelerationen är 3,6 sekunder. En fantastisk exotisk bil från Tyskland!

hedersomnämnande:

Chevrolet Corvette Z06

Z06 Corvette är en av de bästa inhemska bilar ute. Det kanske inte nödvändigtvis betraktas som en exotisk bil, men det definitivt rankas upp med de europeiska exotiska bilar i form av prestanda. Z06 kan göra 0-60 mph i en jättestor 3,7 sekunder, slå ut andra välkända exotiska bilar som Lamborghini Gallardo och Murcielago. Ratta här barnet upp och du har en snabb bil!