städa upp din mammas bil för mors dag

I ett par dagar, skulle Mors dag snart här. Skriv ner detta datum. 13 maj. Det borde vara en dag för dig att ge din riktiga mamma något bra under denna speciella dag. Även om det kan finnas massor av speciella saker du kan skicka henne som choklad eller böcker recept eller kakor eller blommor eller kanske en ny airaid kall luft intag, kan din mamma egentligen ännu bättre uppskatta om du städade hennes bil.

Rich White är verkställande direktör för Bilvård rådet och han uttrycker, “Nästan varje mamma vet hur det känns att ha en vattenflaska rullande farligt nära bromsen eller gaspedalen. Att få det här ur bilen och ger det en bra grundlig rengöring kommer att gå en lång väg mot att eliminera risker som kan vara en distraktion för mamma, vilket leder till säkrare körförhållanden. ”

Du kan påbörja processen att rengöra din mammas bil genom att först träna kabinen först. Vi alla vet att ju längre tiden går, våra fordon blir en förlängning av våra hus så att du kan hitta en ackumulation av olika småsaker. Försök att reda ut alla grejer i bilen. Städa upp stammen också. Och när allt är löst, då du startar dammsugning. Se till att du inte glömmer att torka fönstren när du rör dig.

Och när du redan har avslutat det inre, så ska du börja arbeta på utsidan nu. Tvätta allt men bara se till att du använder rätt typ av tvål. Vissa kemikalier i tvål inte avsedd för biltvätt kan faktiskt skada lack så läs etiketterna först.

Om din mamma lärt dig att städa bakom öronen och i alla andra skrymslen och vrår i kroppen, bör du också göra samma sak med din mammas bil. Rengör alla dessa skrymslen och vrår som undersidan av exteriören som kan vara favorit plats för vägsalt, lera och smuts för att tillbringa sin tid.

Och när du är klar, skölj och polera. Du har just slutfört rengöringen din mammas bil. Bilen är redo att presenteras för din mamma. Glöm bara inte att hälsa henne med ett “Lycklig mors dag”.