stora idéer för att fixa ett bilbatteri

En bil som inte startar pekar ofta till en sak som är ett dött batteri. Det är känt att batteriet kan ha ett par saker som är fel med det som inte gör det möjligt för att hålla en avgift som inkluderar dött batteri, dålig elektrisk anslutning, eller lågt vatten i battericellerna. Egentligen, CA det vara mycket lätt att ladda det urladdade batteriet med en annan bil och även kablarna jumper eller genom att använda 12-volts DC batteriladdare. Så, bara att följa tipsen nedan för att enkelt fixa ett bilbatteri.

Det första du bör göra är att få i bilen och under ratten på vänster sida måste det finnas ett handtag för att poppa huven öppen. Sedan måste du dra ditt hood öppna och hålla den öppen. Du kan använda stötta mekanismen om du upptäcker att din huv inte hålla öppet på egen hand. Efter det bör du köra en annan bil upp framför eller bredvid bilen så att huvarna kan vara nära varandra. Du måste hålla den icke-döda bilen igång och sedan pop öppna motorhuven på fordonet.

Den andra saken är att ansluta startkablar till kör fordonet först. Du bör inte låta startkabeln svarta och röda kontakter beröring eftersom det kommer att orsaka gnistor. Du måste ansluta röda klämman till pluspolen och svarta klämman till den negativa polen. Efter det ska du koppla den andra änden av startkablar till din döda batteriet på samma sätt.

Den tredje saken är att låta batteriet laddas i ungefär en minut. Du kan försöka att starta fordonet som hade dött batteri. Om det kan starta, måste du koppla bort startkablarna från både fordon och bara låta bilen gå en stund när generatorn laddar batteriet.