streck täcker för bilar

Dash täcker för bilar hjälper dig att ta bättre hand om din bilens instrumentbräda. Det skyddar instrumentbrädan från damm och smuts. Och det är också den mest iögonfallande sak för dem som sitter i framstolarna, så att passform och utseende av ett streck täcker är mycket viktigt. Om du har valt streck täcker från Covers4auto du kommer att kunna ta din plockning från material designade print, Lit Neon Kantning och anpassade broderade logotyper eller meddelanden. Och i designer utskrifter kan du välja från Hawaiian Skriver ut i svart, rött och blått, Flames, utvikningsbrudflickor, Cheetah, Leopard och Zebra.

Tillsammans med utseendet passformen är också mycket viktigt för de streck täcker. Det bör inte finnas något utrymme kvar mellan locket och instrumentbrädan täcka, för då detta utrymme kommer att locka damm. Instrumentbrädan täcker bör inte täcka upp alla viktiga funktioner i din dashboard. Din bil har en mycket komplex instrumentpanel med subtila konturer och en definitiv utformning. Om du får bara någon panelfront så du kan sluta med ett lock som täcker upp konturerna, inte ger tillgång till många viktiga funktioner.

Men på Covers4auto anpassade instrumentpanel täcker är skräddarsydd för din bil. De är anpassade för att passa din bil instrumentbrädan. Så det kommer att ge dig en perfekt passform, och du kommer inte möta några hinder när du använder de olika funktionerna.

Du kan ta ditt pick från Poly Matta, Velour, Designer Velour och Gjuten Matta. Du kan välja den som passar dig bäst. Om sin stil så du kan välja Velour och Designer Velour, om du letar efter ultimata skyddet då du har Poly Carpet materialet och om du vill ha den perfekta passformen för livet tillsammans med ultimat skydd vi har Gjuten Matta material för dig.

Covers4auto använder den senaste tekniken och den bästa programvaran för att utforma anpassade streck täcker för din bil. De är CAD utformade för att passa märke och modell av din bil. Om du letar efter den bästa sedan se din välja Covers4auto. Covers4auto är ledande när det gäller biltillbehör.