undvika bedrägerier bilverkstäder – vet din verkstad

Vi är väldigt beroende av våra bilar i dessa dagar. Vi måste gå till jobbet, ta våra barn till skolan, och gå till mataffären. Därför är det mycket viktigt att ha reparationer gjort så snabbt som möjligt när mekaniska problem uppstår. Av denna anledning är det lätt för bilverkstäder bedrägerier att vara ett stort problem. Riksförbundet för justitieministrar har nyligen utsett en bil kraft reparation uppgift som svar på en fråga om bilreparationer bedrägeri som riktar sig mot ett stort bolag. Fyrtio tre stater blev tilldelade $ 200.000 för användning reformera branschen bilverkstäder.

Eftersom de flesta bilar har mycket sofistikerad utrustning nu, många människor känner att de blint måste lita reparationsverkstäder och acceptera vilket pris de debiteras. Även om du kanske verkligen behöver det större reparation, har du fortfarande en åsikt i slutändan om huruvida det var gjort bra eller inte. Om du tror att det inte var gjort bra, kommer ingen fyndpris vara tillräckligt låg. Var noga med att titta på det färdiga arbetet. Om du gör det, kommer du att kunna berätta om begagnade bildelar har använts för att ersätta din skadade bildelar.

Kontrollera alltid med Better Business Bureau innan man beslutar om någon bilverkstad. Undvik butiken om klagomål har lämnats in mot den. Kontrollera med vänner, arbetskamrater och släktingar för att se om de har använt bildelar butiken du funderar. Ta reda på om de gillade det eller inte. Detta är oftast det bästa sättet att få en ärlig utvärdering av en bil reparationsservice.

När man talar med din mekaniker, du vill vara säker på att du förstår allt han säger. Om du inte förstår vad mekanikern säger, fråga honom. Du bör alltid få en skriftlig uppskattning av de förväntade reparationer. Detta gäller särskilt om motorns reparation. Var noga mekaniker förstår att du måste godkänna varje reparation innan det är gjort.

National Highway Safety Administration uppskattar att konsumenterna förlorar miljarder dollar till bedrägliga bilverkstäder arbete varje år. Detta tyder säkert att dina farhågor om att bli lurad av en mekaniker när du tar din bil för reparation väl kan grundas. Var försiktig med verkstäder som försöker lägga till extra avgifter eller göra reparationer som du egentligen inte behöver. Var noga med att tala om för mekaniker som du vill att dina begagnade delar tillbaka efter reparationer har gjorts. Naturligtvis kommer detta inte helt hindra dem från att lura dig, men det kommer att låta dem veta att du är på tårna.