undvika kostsamma auto reparationer och köra med sinnesfrid

Det är troligt att det händer någon gång. En dag din bil kommer att bryta ner och du kan bli slagen med en stor reparation räkningen. Även den mest pålitliga modellerna kan överraska dig med ett större haveri som du inte förväntar dig. När du får din faktura, och du har ingen garanti, förhoppningsvis har du antingen pengar upphävas, eller om du är ok att inte äta för en vecka eller två.

Det kanske inte alltid vettigt att köpa en, men om du hade en förlängd automatisk garanti, kan du vara lugn, att veta att varje reparation skulle täckas och du skulle kunna äta den veckan. Det finns olika anledningar till varför vissa människor inte får den förlängd automatisk garanti.

Vissa människor tycker att garantin priset för högt när de köper sin bil och bara hoppas att de aldrig kommer att behöva det. Det är inte ovanligt för dem att tro att återförsäljaren är det enda stället att få warrany, och de vill inte betala sitt pris. Lite shopping på nätet skulle avslöja dem, men att de kan få samma eller bättre täckning för mindre pengar från ett av de många företag som erbjuder utökade garantier.

En som vi tycker är Continental garanti eftersom de har en massa olika planer, men om du shoppa runt och jämföra, hittar du den täckning du vill ha till ett bra pris. En trevlig sak med företag som Continental och andra online-företag är att du kan göra din shopping på nätet och få prisuppgifter från hemmet genom att bara mata in några enkla uppgifter om din bil, körvanor och hur länge du vill vara täckt.

Var noga med att få svar på frågor som följande.

Ett. Kommer speciella lyxiga alternativ täckas.

2. Kommer du att ta bilen till en specifik verkstad?

Tre. Kan du överföra garantin om du säljer din bil?

4. Hur är betalning för reparationer hanteras?

Fem. Det är bra att veta om du köper direkt från försäkringsbolaget eller från en återförsäljare.

Det är trygghet att veta att om något breaksdown du omfattas. Bara åka runt och du hittar den täckning som är rätt för dig.