utmanare delar episka ljud och prestanda

Dodge linje av fordon har länge varit en framgångsrik del av Daimler Chrysler företaget. Dodge har utmärkt sig i en värld av racing med några utmärkta racerbilar. Inte bara har det gett kvalitetsprodukter för tävlingarna, har det gjort samma sak med bilar, lastbilar pickup, 4-dörrars sedaner, och tunga fordon som vanliga människor använder. Dodge produktionslinje har ett gott rykte för att producera genomgående hög kvalitet bilar och lastbilar genom åren.
En gång drömde om fordonsindustrin i Dodge bröderna blev verklighet. De började marknadsföra bilar och lastbilar som har blivit en stapelvara i en livsstil med människor runt om i världen vilket gör verksamheten mycket framgång, slutligen, har verksamheten köpt och tillverkning av fordon överlämnades till Chrysler Corporation.
Dodge bilar, vilket är en del av Daimler Chrysler Company, är fortfarande känd för sina funktioner. Några av de populära bilarna av detta företag är Daimler Chrysler Company, Viper, Stratus, Neon, Dodge Avenger, Ram, Intrepid, Sprinter, Dakota, Magnum, och några andra. Dodge tillverkar fortfarande bilar som visar den sanna intresse av en känd biltillverkare. Att rida Dodge liknar njuta av livet.
Dodge var den sista biltillverkaren att komma in i ponny bilen divisionen på den amerikanska marknaden. Däremot kan alla säga att Dodge har tillbringat sin tid klokt i crafting deras inträde så snyggt – Dodge Challenger. Släppt av Dodge, en division av Chrysler Corporation, var Challenger mycket uppskattat av både bil-entusiasten och köpa allmänheten. Även om det var starkt baserad på Plymouth Barracuda nya E-kroppen, är hjulbasen två inches större och fått en annan typ av plåt.
Dodge Challenger delar vinna 80.000 försäljningen bara på det första året av sin debut 1970. Det fanns en hel del kritiker från pressen om Dodge Challenger delar, samt en dålig bil på marknaden som redan var på efterkälken. I de fyra eller fem års existens här är vad Challenger inför att kämpa för att ligga steget före i bilindustrin. Under sin korta livslängd, gjorde Dodge Challenger av 165.000 sålda enheter när det slutade 1974.
Dodge Challenger kom med en rad motoralternativ. Den välkända Dodge Challenger Trans-Am är en utmanare modell som tillverkades 1970 enbart. Det var en tävlings homologering fordon som drivs med en specialanpassad Six-Pack version av 340 kubiktum (5.6l) motor. Challenger T / A visar en glasfiber lift-off huva som har en stor skopa jätte huva och “megafon” försäljningsställen avgassystem som monteras framför bakhjulen.
Genom 1971 års modell, Dodge Challengers finns på antingen hardtop kupéer eller konvertibler. Dess prestanda modell som kallas R / T eller Väg / Track erbjuds i både kropp stilar. De tillgängliga alternativen var en differentialbroms, manuell växellåda, motor, brantare bakre nyckeltal axel, shaker scoop, lädersäten, vinyl tak och en mindre “formella” bakrutan. I 08-09 delar utmanare har lanserat igen men dessa nya challenger Dodge delar är inte lätt tillgängliga.