utöver den automatiska ljudsystem

Tekniken utvecklas i en alarmerande takt. Många av oss på marknaden för system Auto Sound har varit mer än förvånad över många av de val på marknaden idag. Sound system har gått långt utöver de enkla tuners dagar tidigare och införlivar andra funktioner i ljudsystemet samt. Idag kan du hitta alla typer av klockor och visselpipor med prislappar för att matcha. Det skulle vara väldigt lätt att spendera två eller tre tusen dollar i inköp och installation av en mycket trevlig auto ljudsystem i din bil, lastbil eller SUV. De flesta av oss skulle dock göra lika bra med en enkel tre hundra dollar ljudsystem och skulle vara osannolikt att använda många av de funktioner som de högre priserna ljudsystem erbjuder.

Med detta sagt, om du planerar att vara i marknaden för en auto ljudsystem, DVD-spelare / underhållningssystem, en MP3-spelare, CD-spelare, och / eller ett navigationssystem för din bil, då kanske du vill välja en av de mer funktionsrika auto-system som finns på marknaden idag. Du kanske upptäcker att du får mer valuta för dina pengar med dessa typer av system.

Dessa system erbjuder många funktioner och finns i alla typer av prisklasser. När du hittar det system du vill jag starkt rekommendera att jämföra priserna runt och gå med det bästa du kan hitta. Kom ihåg att inkludera saker som sjöfart och / eller installation i de priser som de flesta av de mer inkluderande, funktionsrika system är i dash-system och kommer högst sannolikt kräver professionell installation. Om du kan hitta en lokal handelsplats som är villig att installera gratis, rekommenderar jag starkt överväga att som en stor perk, särskilt om de är nära eller villiga att matcha din lägsta pris någon annanstans.

Några av de mer populära funktionsrika system Auto Sound du kan hitta på marknaden idag är listade nedan med ett mycket brett utbud av priser som jag har hittat för dem.

1) Pioneer AVIC-N2 DVD / GPS-navigeringssystem. Priset varierar på detta system är mellan $ 750 och $ 1200 utan installation. Denna enhet har DVD, CD, MP3, och navigeringsfunktioner.

2) Alpine IVA-W200 DVD/CD/MP3-spelare. Dessa kan också hittas mellan priserna på $ 760 och strax över $ 1000. Detta system består av en DVD-spelare, CD-spelare, och en MP3-spelare men har inte den navigeringsassistans och GPS.

3) Jensen VM9311TS AM / FM / CD / DVD med en 7 “LCD-skärm. Denna enhet är prissatt betydligt lägre och har alla typer av fantastiska möjligheter. CD/DVD/MP3/WMA/iPod och XM stånd även om det också inte har GPS eller navigeringsassistans. Priset på detta system men är mellan $ 330 och $ 500, vilket gör det till en ganska bra affär.

Jag hoppas att du hittar något här som slår din fantasi och kom ihåg det är aldrig för tidigt att börja lobba för nästa jul. Du kan berätta för alla vad du vill och hoppas att vänner och familj kommer att slå in och lägga presentkort till dina besparingar för auto ljudsystem du har drömt om (du kanske också vill planera för att ha en bil du tänker behålla en medan om du väljer att göra denna typ av investeringar).