välj den bil som du önskar direkt från ditt eget hem

Det konventionella sättet att välja en bil är att gå till flera återförsäljare för att titta på bilar som finns tillgängliga. Du pratar med en säljare som kommer att ge dig specifikationerna för varje bil som fångar ditt intresse. Du går från bil till bil och öppna dörrarna eller pop huven. Detta är den praktiska sätt att välja en bil och det kan vara mycket tröttande. Du har tur om du hittar den bil som du vill ha på den första återförsäljaren som du besöker, men det händer sällan. En bil är ett stort köp så måste du vara riktigt säker på ditt val. Du måste hålla dina alternativ öppna tills du är säker på att du har hittat “The One”.

På Kia i Gastonia, de sparar dig besväret att behöva gå från en återförsäljare till en annan genom att erbjuda en online-tjänst som gör att du kan bläddra igenom en lista över bilar som passar de specifikationer som du behöver i en bil. Detta kan göras genom att använda Carfinder service på deras hemsida.

När du klickar på Carfinder knappen en sida visas innehåller ett formulär där du anger specifikationerna för fordonet du föredrar, välja om du vill ha en ny eller begagnad bil, märke, modell och mer. Den Carfinder hjälper också smala val baserade på bränsleekonomi rating, årsmodell, körsträcka sortiment och typ av sändning. En stor sak om den här funktionen är att du kan ange prisintervallet på din favorit fordon så du kan vara säker på att de bara visa fordon val som du har råd. Kia i Gastonia inte bara har använt Kias, men andra fabrikat inklusive Ford, Honda, Hyundai, och mer.

När du har lämnat all den information som behövs utöver de nödvändiga kontaktuppgifter, klicka bara in och vänta på sökresultat. Om fordonet som passar dina specifikationer är för närvarande inte tillgänglig, kan du välja att bli kontaktad så fort man anländer.